Er zijn: 14 gasten online
 
http://ikwordzzper.nl

AdvocatenvanOranje | Amsterdam

AdvocatenvanOranjeDe Advocaten van Oranje werken voor bedrijven en particulieren en behandelen een groot deel van de meest voorkomende rechtsgebieden.

Een greep uit onze praktijkgebieden: contractenrecht, samenwerkingsperikelen, VAR-regelgeving, opdrachtgever-opdrachtnemer relaties, ondernemingsrecht, internetrecht, consumentenrecht, merkenrecht, auteursrecht, en nog veel meer.

AdvocatenvanOranje is een opvallend modern advocatenkantoor in Amsterdam met zelfstandig werkende advocaten die ook in het bedrijfsleven de nodige ervaring hebben opgedaan. Advocaat en ondernemer Carel Erasmus is het aanspreekpunt voor de zzp'ers die via www.ikwordzzper.nl op zoek zijn naar juridische raad en daad. Carel Erasmus heeft diverse ondernemingen en ondernemersactiviteiten opgezet en gerund, waaronder de netwerkclub ondernemersvanoranje.

Met de meeste juridische vragen en problemen van zzp'ers kan hij of één van de andere advocaten prima aan de slag. Kijk voor alle contactinformatie op de website www.advocatenvanoranje.nl of via de contactpagina.